3

Despre grAFIca

Incepand cu 1 octombrie 2019, va invitam in fiecare marti de la 18:30 la 20:30 sa descoperiti arta desenului in creion si carbune intr-un curs de grafica gandit sa va aduca mai aproape de latura voastra artistica.

De ce grAFIca? Pentru ca prin acest curs de desen asezam cat mai ferm verbul A FI in grAFIca.

grAFIca este un curs de desen in creion si carbune format din 3 module cu durata a o luna fiecare (12 sedinte in total), in care vom face o calatorie impreuna. De la forma noastra prezenta si cunoscuta, la o forma necunoscuta dar latenta in fiecare din noi, latuta noastra artistica. Vom explora impreuna cine suntem si cum vedem lumea, veti invata sa fiti voi insiva mai mult, in desen si nu numai.

Vom incepe primul modul de la familiar: desenul in creion, care ne va purta 4 sedinte prin tehnici de desen si hasura.

Al doilea modul este rezervat desenului in carbune, care ne va invata in urmatoarele 4 sedinte despre lumini, umbre si infinitatea gradatiilor dintre ele.

Al treilea modul este destinat tehnicilor mixte de creion si carbune, prin care vom invata in ultmiele 4 sedinte renuntarea la controlul rational si vom exersa sa lasam intuitia sa se manifeste atat in desen cat si in afara lui.

In toate cele 3 module vomstudia elementele de compozitie, studiu al corpului uman, hasua, tehnici de umbre si jocuri de lumina.

Trainerul tau in acest curs este Dragos Grama (dfgrama.com), desenator, ilustrator, artist grafic si fotograf, el te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

Program și suport de curs:
Materiale necesare vor fi puse la dispoziție de scoala PlusCultura.

Pretul unui modul de 4 sedinte este de 400 RON.

Frecventa: săptămânal.

Număr maxim locuri / curs: 9

Număr minim locuri / curs: 4

Locația:
PlusCultura isi desfasoara cursurile intr-un spațiu gândit pentru lucru și relaxare.

Sediul nostru :

str. Stanilesti, nr. 9A, sector 1, Bucuresti

Contact:
Pentru inscrieri si informatii, va rugam sa ne contactati la:

Tel: 0756 150 491

Persoana de contact: Cristina Căutiș