IMG-20200112-WA0020

Incepand cu luna Ianuarie 2023, va invitam in fiecare saptamana sa descoperiti arta desenului in creion intr-un curs de grafica inedit gandit sa va aduca mai aproape de latura voastra artistica. Vom face o calatorie impreuna de la forma noastra prezenta si cunoscuta la o forma necunoscuta, dar latenta in fiecare din noi, latura noastra artistica. Vom explora impreuna cine suntem si cum vedem lumea, veti invata sa fiti voi insiva mai mult, in desen si nu numai.

Trainerul tau in acest curs este Dragos Grama (dfgrama.com), desenator, ilustrator, artist grafic si fotograf, el te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

PROGRAM SI SUPORT DE CURS

Cursul este structurat in opt sedinte care acopera bazele desenului in creion si care sunt descrise in detaliu mai jos. Sedintele sunt impartite in grupuri de cate patru ce formeaza un modul, cursul avand 2 module destinate nivelului incepator, adolescenti si adulti. Varsta minima de participare 14 ani.

MODULUL 1 – Nivel Incepator

  1. Abordarea formelor simple bidimensionale: linii drepte, linii curbe, cercuri, ovale, si a formelor compuse bidimensionale: patrulatere, forme compuse si relatiile dintre ele.
  2. Desenul cu linie dinamica: transmiterea emotiilor prin vibratia liniei in desen.
  3. Abordarea formelor simple tridimensionale: sfera, cilindru, cub, paralelipiped.
  4. Masurare si proportii: abordarea.

MODULUL 2 – Nivel Incepator

  1. Contururi: separarea volumelor prin nuantarea liniei de contur
  2. Tipuri de hasuri si umbre.
  3. Aprofundarea tehnicilor de hasura si umbra.
  4. Desen dupa model cu structura complexa. Punerea in practica a notiunilor invatate si exersate anterior.

PRET:

120 lei / sedinta sau

400 lei / modul daca plata se face pentru un modul intreg.

REDUCERI:

Cursantii de la modulelel 1 si 2 care doresc sa participe si la worksopurile saptamanale organizate beneficiaza de o reducere de 10% din pretul workshopului.

FRECVENTA: Saptamanal

Modulele se desfasoara in paralel, in fiecare saptamana.

Se accepta inscrierea la Modulul 2 si fara a participa la Modulul 1 anterior. De asemenea, nu este necesara participarea la intregul modul, se accepta participarea si la sedinte individuale, daca sunt aspecte care va intereseaza in mod particular.

LOCURI DISPONIBILE:

Numar minim de locuri: 4

Numar maxim de locuri: 8

LOCATIE:

Cursul se desfășoară ONLINE.

CONTACT:

Pentru inscrieri si informatii, va rugam sa ne contactati la Tel: 0756 150 491. Persoana de contact: Cristina Căutiș