ateliernou

Portret in carbune sau in creion

Ești in căutarea unui cadou deosebit pentru cineva drag? Credem ca un portret al persoanei respective, realizat chiar de tine, in carbune, ar fi o surpriza de neuitat!

Vino la atelierul nostru de Crăciun si vei fi îndrumat de un talentat pedagog si artist pentru a realiza portretul dorit. Dupa acest atelier vei merge acasa nu doar cu un cadou deosebit dar si cu o experienta reconfortanta. Trainerul tau la acest atelier este Dragos Grama (dfgrama.com), desenator, ilustrator, artist grafic si fotograf, el te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

Te vom ajuta in alegerea pozei potrivite pentru a fi foloita ca baza pentru desen, si o vom printa noi pentru tine pe foaie format A4 pentru a putea observa cat mai usor toate detaliile de care ai nevoie in desen. Tot ce trebuie a faci e sa ne contactezi si te vom ghida pas cu pas. Materiale necesare vor fi puse la dispoziție de scoala PlusCultura.

Pretul unui atelier cu durata de 2 ore este de 100 RON. Persoanele care au participat la unul din cursurile noastre beneficiaza de o reducere de 20% din pretul atelierului.

Număr maxim locuri / curs: 9

Număr minim locuri / curs: 4

Locația:
PlusCultura isi desfasoara cursurile intr-un spațiu gândit pentru lucru și relaxare.

Sediul nostru :

str. Stanilesti, nr. 9A, sector 1, Bucuresti

Contact:
Pentru inscrieri si informatii, va rugam sa ne contactati la:

Tel: 0756 150 491

Persoana de contact: Cristina Căutiș

Ultimul workhop inainte de Craciun este miercuri, 18 decembrie!